Kantoor interieur

Je kantoor anders inrichten? Hoe je jouw kantoor interieur aanpakt, is belangrijker dan je misschien in eerste instantie denkt. Het kan sterk bijdragen aan een prettige werksfeer, en dat is niet alleen fijn voor alle medewerkers, maar ook voor de productiviteit. 

Kantoor interieur in balans

Bij kantoor interieur draait het om de balans tussen een fraai uiterlijk en functionaliteit. Bijvoorbeeld zowel mooie als kwalitatief goede bureaustoelen, voldoende daglicht, flexibele werkplekken – of juist niet. En zo zijn er nog veel meer elementen die bij elkaar de werksfeer maken of breken. 

Happy Spaces is gespecialiseerd in alle facetten van het interieur van kantoren. We verzorgen bijvoorbeeld ook de juiste akoestiek, of het inrichten van kantoren met scheidingswanden. Ergonomie vinden we bij kantoor interieur erg belangrijk. Kortom: voor een nieuw of gerenoveerd kantoor interieur ben je bij Happy Spaces aan het juiste adres.

Het kantoor interieur bepaalt de werksfeer

Het kantoor interieur vraagt om professionele aandacht. Het is hét visitekaartje voor je bedrijf, waarmee je jouw klanten een goede indruk geeft en ze welkom laat voelen. Daarnaast speelt het interieur voor jouw medewerkers een belangrijke rol in hun functioneren, de productiviteit en hun gezondheid.Het inrichten van een kantoor is niet iets wat je zomaar even tussendoor doet. Happy Spaces gaat altijd grondig te werk. We gebruiken daarbij een beproefde methode, op basis van onze jarenlange ervaring. Kantoor interieur is bij ons altijd maatwerk. We geven hieronder enkele voorbeelden. 

Industriële kantoorinrichting

Het Woonbedrijf in Eindhoven wilde een nieuwe inrichting van hun kantoren, waarbij het creëren van aantrekkelijke, comfortabele werkplekken in industriële interieurstijl centraal stond. Daarbij vonden zij een perfecte akoestiek belangrijk. De oplossing: het bestaande systeemplafond vervangen door akoestische plafondeilanden, daarnaast het plaatsen van wandpanelen en bureau- en roomdividers. De gebruikte stoffen geven de ruimtes sfeer en warmte. 

Luxe kantoorinrichting

Bij een directieruimte past een wat meer luxe uitstraling goed. Zoals de directieruimte van Koninklijke Rota. Door het gebruik van verschillende natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout en metalen vormt het totaal een rustig, tijdloos en chic geheel. De combinatie van indeling en stoffering geeft de ruimte een luxe en tijdloze look. 

Duurzaam kantoor interieur

Duurzaamheid is één van de meest besproken onderwerpen van deze tijd. Dat geldt ook bij kantoor interieur. We werken het liefst met natuurlijke, duurzame materialen, zoals je in het overzicht van onze projecten terugziet.

Benieuwd naar de mogelijkheden van moderne kantoorinrichting? Neem contact op!

Wil je meer weten over moderne kantoorinrichting en hoe wij je helpen jouw kantoor perfect in te richten? Neem contact met ons op: stuur een e-mail naar hello@happyspaces.nl, bel naar 085 019 4636, of ga naar onze contactpagina. We denken graag met je mee!