Vormgeving van Daan BOot

Kantoor inrichten

Bij een kantoor inrichten komt meer kijken dan je denkt. Naast het plaatsen van kantoor interieur is het voor de gezondheid en het werkplezier van alle werknemers van cruciaal belang om rekening te houden met ergonomisch werken. Wij helpen je bij het inrichten van een kantoor waar iedereen gezond en blij naartoe gaat en productief werkt. Dit doen we door middel van tips, advies en onze producten! 

De impact van je werkomgeving valt niet te onderschatten. Zo heeft de werkomgeving niet alleen een impact op je concentratie en productiviteit, maar ook op je gezondheid - zowel mentaal als fysiek. Juist als je de hele dag achter je computer zit! Het kantoor inrichten op de meest optimale manier is daardoor in allerlei opzichten een win-win. 

Wist je trouwens dat de werkomgeving de nummer één factor is bij het bepalen van je concentratievermogen? Toch laten veel kantoren kansen liggen wat de inrichting betreft. Happy Spaces is gespecialiseerd in de inrichting van kantoren. Wij hebben jarenlange ervaring, kunnen putten uit een rijk palet van creatieve mogelijkheden en zorgen daarbij altijd voor oplossingen op maat.

Neem contact op

Ergonomie op kantoor

Wat is ergonomie? Ergonomie heeft als doel om hulpmiddelen en omstandigheden zodanig af te stemmen op de behoeften en eigenschappen van mensen, dat zij optimaal functioneren. Een ergonomische werkhouding is een van die aspecten. Als je aan het werk bent op kantoor zit je vaak in dezelfde houding achter je bureau. Hierdoor vergt ergonomie op kantoor aandacht. Happy Spaces weet hoe je voor ergonomie op kantoor zorgt, hoe groot of klein de organisatie ook is.

Kantoor verbouwen
Wanneer je kantoor verouderd is of het kantoorinterieur vraagt om een aanpassing aan de behoeften en wensen van deze tijd, kan het nuttig zijn om je kantoor te renoveren. Bij thuiswerken wil je ook een eigen kantoor inrichten. Happy Spaces denkt in alle gevallen met je mee om je kantoor zo optimaal mogelijk te verbouwen.

Moderne kantoorinrichting

Heb je behoefte aan een moderne kantoorinrichting? Wij denken graag met je mee over hoe je dit kan realiseren. Bij Happy Spaces hebben we alles in huis om jouw kantoor op een eigentijdse manier in te richten. Van het kantoor interieur tot een duurzame kantoorinrichting, industriële inrichting en/of juist een luxe inrichting.

Hoe kan ik de werksfeer verbeteren?

Natuurlijk is het voor een goede werksfeer belangrijk dat je prettig samenwerkt met collega’s en blij bent met de inhoud van je werk. Maar wist je dat er ook andere manieren zijn om het welzijn op het werk positief te beïnvloeden? Wij geven je tips om de arbeidsproductiviteit te verhogen, personeel te behouden en personeel aan te trekken. Zo zal je zien dat je de productiviteit van werknemers doeltreffend verhoogt.

Kantoor inrichten? Wij helpen je graag!

Ben je benieuwd naar onze oplossingen voor een kantoor inrichten of kantoor renovatie en de tips die we jou kunnen meegeven? We komen graag met je in contact. Neem contact met ons op via 088-2033200 of per e-mail naar hello@happyspaces.nl. We kijken ernaar uit om met je mee te denken!