Wie is Happy?
Waarom spaces?

Wij zijn Happy
Spaces

We doen wat onze passie is,
mooie (kantoor)projecten ontwerpen en realiseren waarbij duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan.

Waarom Happy Spaces?

Een Happy Space is een plek waar je je thuis voelt en waar je als persoon het maximale uit jezelf kunt halen omdat overal aan gedacht is.

Een Happy Space is niet afhankelijk van één element maar afhankelijke van vele, vaak ook persoonlijke of bedrijfsspecifieke factoren. Daarom is onze eerste stap om deze met jou door te nemen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je weet wat wij belangrijk vinden en waar we op sturen. Zo gaan we altijd voor kwalitatief hoogwaardig en is ons streven zo veel mogelijk duurzaam en circulair te doen. We vinden een persoonlijke aanpak belangrijk om zo goed mogelijk je wensen te kunnen vertalen en te zorgen voor een fijne samenwerking.
Daarnaast hebben we niet het idee dat we alleen op de wereld zijn en proberen we op maatschappelijk en sociaal gebied ons steentje bij te dragen.

We gaan met je de diepte in. We bespreken alle elementen die een Happy Space definiëren en brengen je op ideeën.

We denken samen na over de beleving van jouw kantoor; wat voor stijl spreekt je aan en wil je de bedrijfsidentiteit terug laten komen in het interieur? Hoe is de balans bij jou op kantoor tussen concentratie en samenwerken en hoe passen we de ruimtes en de akoestiek hier op aan? Wil je je personeel vitaal houden met zit-sta werkplekken en de mogelijkheid tot bewegen te bieden?

En misschien vind je het nu niet leuk om te horen maar ook aan je nieuwe kantoor raak je op den duur gewend. Maar niet getreurd, ook hier hebben we iets voor bedacht. Vanuit Happy Spaces kunnen we elke drie maanden komen met een nieuwe eye-catcher en hou je je kantoor het hele jaar fris en dynamisch. Wat dacht je van een tijdelijke Barista bakfiets, een Smoothie bar of schommels in je kantoor? Allemaal elementen die van een gewone space jouw Happy Space kunnen maken.

Dynamiek

Levendig
Flexibel
Veranderbaar

Vitaliteit

Ergonomie
Mindfullness
Gezondheid
Beweging

Inspanning & ontspanning

Hard werken & concentreren
Samenwerken
Sport
Relaxen

Beleving

Design
Identiteit
Cultuur

Klimaat

Lucht
Bepaling
Temperatuur

Akoestiek

Balans tussen concentratie & gezelligheid
Geluidsabsorpie
Geluidsisolatie

Hallo!

Wij staan voor je klaar!

Marloes
Interieurontwerp

Marloes is het creatieve brein achter de projecten. Ze zit vol ideeën en denkt in mogelijkheden waarbij de realiseerbaarheid altijd het uitgangspunt vormt.
Bas
Projectleiding

Bas kun je om een boodschap (of verbouwing) sturen. Hij weet waar hij het over heeft, leidt elk project in goede banen, houdt je als klant op de hoogte en zorgt op het goede moment voor taart.
Pieter
Aanvoering

Pieter is de enthousiaste motor achter Happy Spaces. Hij gaat tot het uiterste voor tevreden klanten en houdt een oogje in het zeil.