Vormgeving van Daan BOot

Welkom bij Happy Spaces

Wij geloven dat je alleen happy kunt worden in een space waar techniek en esthetiek in balans zijn. Het gaat om het hele proces. Het proces van veranderen. Een Happy Space is niet afhankelijk van één element, maar afhankelijk van vele vaak persoonlijke of bedrijfsspecifieke factoren. We hebben daarom een proces ontwikkeld waarin we samen gaan bouwen aan een Happy Space. We beginnen met de identiteit van het bedrijf en willen graag duiden wat er allemaal verbeterd kan worden binnen het huidige kantoor. 

Een Happy Space is een symbiose van techniek
en esthetiek 

Wit achtergrond Figuur

Bij kantoorrenovaties draait het natuurlijk om het eind resultaat. Een gezonde en inspirerende werkplek waar iedereen kan groeien en plezier haalt uit zijn of haar werk. Maar voordat je achter je bureau kunt zitten moeten veel zaken geregeld worden. Want hoe willen we precies met elkaar werken? Hoe is de balans bij jou op kantoor tussen concentratie en samenwerken en hoe passen we de ruimtes en de akoestiek hier op aan? Wil je je personeel vitaal houden met zit-sta werkplekken en de mogelijkheid tot bewegen te bieden? 

Al deze vragen zijn een combinatie van esthetiek en techniek. Wij vinden esthetiek belangrijk omdat het de ziel kan voeden. Mooie objecten inspireren ons, bieden comfort en zorgen ervoor dat we plezier ervaren. Techniek lijkt heel vanzelfsprekend, maar is vaak een ondoordacht proces. Zoiets eenvoudigs als de aansluitingen van je computer is onderdeel van het plan hoe je wilt gaan werken. Daarnaast hebben we veel ervaring in het begeleiden van het bouwproces. Een geweldig netwerk van vakmensen ondersteunen ons in het realiseren van een echte Happy Space. 

Schematische schets van de werkwijze van Happy Spaces

Hallo!

Wij staan voor je klaar!

Marloes
Interieurontwerp

Marloes is het creatieve brein achter de projecten. Ze zit vol ideeën en denkt in mogelijkheden waarbij de realiseerbaarheid altijd het uitgangspunt vormt.
Pieter
Aanvoering

Pieter is de enthousiaste motor achter Happy Spaces. Hij gaat tot het uiterste voor tevreden klanten en houdt een oogje in het zeil.