Onze trots!

Woonbedrijf Eindhoven

De medewerkers van het Woonbedrijf waren bij de bouw van hun kantoor aan de beurt om hun wensenlijstje op te stellen. Het resultaat: een tof industrieel kantoor op sfeer gebracht met prachtige gestoffeerde elementen.

Infense advocaten

Infense Advocaten waren toe aan de volgende stap. Tevreden klanten, uitbereiding van het team en ambities maakten het tijd voor een fris en groter kantoor op een nieuwe locatie. Het werd de 8ste verdieping in het beeldbepalende pand L’Arc en Ciel in Deventer.

Koninklijke Rotra

De voormalige vestiging van de Rabobank in Doesburg moest worden omgetoverd tot een eigentijds, stijlvol kantoor waarin de lange termijn visie van het bedrijf wordt uitgestippeld. Een open en huiselijke sfeer met de mogelijkheid om je af te zonderen en samen te komen.

Performance factory

In de karakteristieke, voormalig Polaroid fabriek in Enschede is in 2018 de Performance Factory gerealiseerd. Het nieuwe onderkomen van woningcorporatie Domijn en ‘talentenfabriek’ waar ondernemerschap, kunst en cultuur, ambacht en sport samenkomen.Een project waar wij als Happy Spaces graag ons steentje aan hebben mogen bijdragen.