Wel een tof kantoor!
Maar nog niet happy?

DUURZAAM & CIRCULAIR

Wij bedenken en leveren altijd een effectieve oplossing voor jouw akoestisch probleem.

Onze oplossingen

Plafondoplossingen

Een akoestisch plafond is in vele gevallen een goede oplossing om de akoestiek te verbeteren. Het voorkomt nagalm en verbetert de spraakverstaanbaarheid.

Plafondeilanden
Baffles
Akoestisch spuitwerk
Systeem plafonds
Sto-silent

Interieuroplossingen

Talloze akoestische interieuroplossingen voor het verbeteren van de akoestiek en zorgen voor een nieuwe uitstraling van de ruimte.

Roomdividers
Bureaupanelen
Akoestisch meubilair

Wandoplossingen

Een aanpak om de akoestiek in een ruimte te helpen optimaliseren is het invoegen van een akoestische oplossing op de wand.

Wandpanelen
Akoestische schermen
Complete wanden

De werkwijze

Een akoestische meting verrichten we om precies te kunnen berekenen wat er nodig is om tot een prettig akoestisch klimaat te komen. De meting biedt dus de zekerheid dat we het probleem in één keer en op een efficiënte manier oplossen.

Akoestische meting

Heb je geluidsoverlast of wil je het voorkomen? Onze akoestisch specialist John komt graag bij je langs voor een akoestische check. Tijdens deze check wordt de nagalmtijd op verschillende plekken gemeten om het probleem bij de bron op te kunnen pakken.

Akoestisch verbeterplan

Wat is er nodig om de akoestiek in de ruimte aan te pakken? Op basis van de meting krijg je volledig inzicht in de mogelijke verbeterpunten. Om zo het probleem voor eens en altijd op te lossen!

Uitvoering

We implementeren de noodzakelijke elementen in de ruimte om nagalmtijd en klank te verbeteren. Dit doen we natuurlijk met oog voor design.

Ziezo! Een Happy Space!

Het eindresultaat: een fijne werk- & woonomgeving voor iedereen.

ONZE MEEST RECENTE CASE

Performance factory

PERFORMANCE FACTORY

INDUSTRIEEL & KARAKTERESTIEK

In de Performance Factory komen vele verschillende mensen en functies samen. Dit vroeg om een gedegen akoestisch plan, passend in de industriële stijl van karakteristieke Polaroid Fabriek.

Bekijk case