Zo maken wij een ultieme Happy Space!

Wij geloven dat je alleen happy kunt worden in een space waar techniek en esthetiek in balans zijn. Het gaat om het hele proces. Het proces van veranderen. Een Happy Space is niet afhankelijk van één element maar afhankelijk van vele, vaak ook persoonlijke of bedrijfsspecifieke factoren. 

We hebben daarom een proces ontwikkeld waarin we samen gaan bouwen aan een Happy Space. We beginnen met de identiteit van het bedrijf maar willen graag duiden wat er allemaal mis is met het huidige kantoor. 

Stap 1: Let's talk

Wij beginnen altijd met een gesprek. Een kantoorrenovatie is natuurlijk niet zomaar iets. Daar moet je goed over nadenken. Daarom willen we kennis maken met jou en vooral het bedrijf. Wat we belangrijk vinden om te weten is de ambitie en de reden voor de renovatie. Wat beweegt jou om het anders te willen. We willen in ieder geval een idee krijgen van je identiteit en daarnaast kijken naar het budget en de gewenste planning. 

Stap 2: Get creative

Dit is het startpunt van onze officiële samenwerking. We plannen een aantal workshops om samen met jullie een succesvol smaakprofiel op te stellen. Hierin ligt de focus op de identiteit die vertaald moet worden naar objecten, werkwijze, werk cultuur etc.

We begeleiden een workshop en maken van alle input een plan. We combineren onze ervaring en expertise met jouw wensen. Dit wordt opgeleverd in de vorm van moodboards en bij akkoord een eerste vlekken plan op basis van een plattegrond. 

Collage van nieuwe kantoorinrichtingen

Stap 3: Get technical

Techniek is een fundamenteel onderdeel als je een eigen Happy Space kantoor wilt creëren. Nu we de creatieve uitgangspunten hebben bepaald is het zaak om de juiste faciliteiten te kiezen en de daarvoor benodigde technische oplossingen.

We ontwerpen een definitief plan op basis van de eerste plattegrond tekeningen. We kijken naar de technische mogelijkheden in samenwerking van onze leveranciers en experts. Hierdoor combineren we de esthetiek wensen met de daadwerkelijke technische mogelijkheden. We presenteren een plan op hoofdlijnen. 

Nieuwe akoestische ruimte ingericht door Happy Spaces

Stap 4: Get specific

Nu we een compleet plan hebben gaan we alles berekenen en plannen. Het proces is immers net zo belangrijk als het eindresultaat. Hiervoor maken wij een complete berekening en kunnen we samen onze handtekening zetten onder het plan. 

Stap 5: Plan for succes

De werkvoorbereidingsfase start met het maken van een planning. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden zo worden ingepland dat de renovatie zo efficiënt mogelijk verloopt. We maken werktekeningen zodat alle betrokken partijen weten wat er gemaakt moet worden en waar het gemonteerd of geplaatst dient te worden.

Alle benodigde materialen en producten worden besteld. De monteurs en de leveringen van de materialen worden ingepland. We zorgen ervoor dat iedereen goed is ingelicht zodat alle betrokken partijen weten wat er wanneer van hen verwacht wordt. 

Stap 6: Get Started 

We richten de bouwplaats in. Bij de start van de bouw plannen we een feestelijk moment waarbij alle betrokken partijen aanwezig zijn. We nemen eventuele zorgen of vragen door en zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Wij coördineren de werkzaamheden en houden tijdens de gehele bouw het overzicht. Dit betekent dat we het aanspreekpunt op locatie zijn voor alle betrokken partijen. Daarnaast zijn wij de schakel tussen de disciplines en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. 

Stap 7: Let's celebrate the opening

Et voilà! Een heerlijk frisse Happy Space die als nieuw ruikt en waar je met heel veel plezier aan de slag kunt! Ook na de oplevering blijven we met je meedenken hoe je jouw ruimte vernieuwend en dynamisch houdt door het toepassen van eyecatchers die je kunt uitwisselen met andere Happy Spaces.

HAppy spaces afbeelding atributen

Ons meest recente werk!

Bekijk alle projecten