HomeBlauwe pijl naar rechtsProjectenBlauwe pijl naar rechts
Nieuwe Wending

Nieuwe Wending

De Uitdaging

Bij Nieuwe Wending was het tijd voor een nieuwe wending. En dan deze keer niet in de communicatie maar in de manier van werken. Tijdens de corona-periode viel het oog van dit communicatie bureau op een prachtig pakhuis in Deventer. Zeker was dat ze hier hun thuis van wilden maken, minder zeker was de manier waarop. Zoals bij veel bedrijven rees ook hier de vraag; wat is de functie van het kantoor?

Na een aantal gesprekken met het team kwamen we tot de conclusie dat het nieuwe kantoor een aantal functies moest krijgen; creatie & vergaderen, ontmoeten & even bezig, plezier & ontspannen en concentratie. Om deze verschillende ruimtes goed naast elkaar te laten functioneren was de akoestiek  een belangrijk aandachtspunt. Daarnaast was er de wens voor veel groen en een speels karakter. En omdat er workshops met klanten gegeven worden mocht de ‘Nieuwe Wending’ identiteit natuurlijk niet ontbreken.


Vormgeving van Daan BOot
Logo van Splash

De oplossing 

Een open, gezellige, groene en speelse ruimte waarin je alle kanten op kunt. Een dag geconcentreerd werken, een workshop geven voor 20 klanten, even bijpraten met een collega op de bank of jezelf afsluiten voor dat ene belangrijke telefoongesprek. Een kantoor onderverdeeld in 4 verschillende ruimtes die met elkaar in verbinding staan maar elkaar niet hinderen.


Om het geheel nog vrolijker en meer ‘Nieuwe Wending’ te maken komt de gele huisstijl kleur terug in de details. Het brein-kunstwerk is een ware eye-catcher waar in één opslag duidelijk wordt waar het bureau voor staat.