Infense advocaten

De Uitdaging

Infense Advocaten waren toe aan de volgende stap. Tevreden klanten, uitbereiding van het team en ambities maakten het tijd voor een fris en groter kantoor op een nieuwe locatie.

Het werd  de 8ste verdieping in het beeldbepalende pand L’Arc en Ciel in Deventer.

Het nieuwe kantoor moet de kernwaarden van Infense weerspiegelen; transparant, divers, niet top-down en verrassend. Uit het team kwam naar voren dat een industriële stijl iedereen aan sprak en dat een prettige ruimte om samen te komen hoog op de prioriteitenlijst staat. De uitdaging zat in de combinatie tussen de wens voor openheid en transparantie en het waarborgen van alle confidentiële gesprekken en gegevens die op dagelijkse basis behandeld en besproken worden binnen het kantoor. 


De Oplossing

Met de wens voor openheid en transparantie in ons achterhoofd hebben we de plattegrond benaderd.

Zo kwamen we op het idee om het fysieke middelpunt van de ruimte ook het hart van het kantoor te maken, de plek waar iedereen samenkomt. Alle individuele kantoren zijn hieromheen gepositioneerd en kijken, door het gebruik van glaswanden, uit op het ‘plein’. Een open en gezellige ruimte waar gezamenlijk geluncht en geborreld kan worden. Door gebruik te maken van glaswanden met stoere zwarte profielen op een betonnen vloer en dit te combineren met hout ontstaat een industriële maar warme sfeer. Twee verschillende vergaderruimtes bieden de mogelijkheid te overleggen en klanten te ontvangen.


GEBRUIKTE OPLOSSINGEN

Infense advocaten

Inspanning & ontspanning

Grote kans dat je een goed deel van je dag op kantoor doorbrengt. Het is van belang je te kunnen concentreren maar ontspanning is net zo noodzakelijk om Happy en daarmee effectief te zijn.

Akoestiek

Tijdens een drukke werkdag lukt het niet altijd om gezamenlijk pauze te houden. Het kan zijn dat de één nog aan het buffelen is terwijl de anderen lekker zitten te lunchen. Dan is het natuurlijk van belang dat je elkaar niet tot last bent. Daarnaast kunnen er in alle kantoren privacy gevoelige gesprekken gevoerd worden door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige glaswanden en geluidsisolerende materialen.

Vitaliteit

Als advocaat spendeer je veel tijd achter je bureau. Een goede werkplek en de mogelijkheid om van houding te wisselen gedurende de dag is van groot belang.

Meer van ons werk!