HomeBlauwe pijl naar rechtsProjectenBlauwe pijl naar rechts
Infense advocaten

Infense advocaten

De Uitdaging

Infense Advocaten waren toe aan de volgende stap. Tevreden klanten, uitbereiding van het team en ambities maakten het tijd voor een fris en groter kantoor op een nieuwe locatie.

Het werd  de 8ste verdieping in het beeldbepalende pand L’Arc en Ciel in Deventer.

Het nieuwe kantoor moet de kernwaarden van Infense weerspiegelen; transparant, divers, niet top-down en verrassend. Uit het team kwam naar voren dat een industriële stijl iedereen aan sprak en dat een prettige ruimte om samen te komen hoog op de prioriteitenlijst staat. De uitdaging zat in de combinatie tussen de wens voor openheid en transparantie en het waarborgen van alle confidentiële gesprekken en gegevens die op dagelijkse basis behandeld en besproken worden binnen het kantoor. 


Vormgeving van Daan BOot
Logo van Splash

De Oplossing

Met de wens voor openheid en transparantie in ons achterhoofd hebben we de plattegrond benaderd.

Zo kwamen we op het idee om het fysieke middelpunt van de ruimte ook het hart van het kantoor te maken, de plek waar iedereen samenkomt. Alle individuele kantoren zijn hieromheen gepositioneerd en kijken, door het gebruik van glaswanden, uit op het ‘plein’. Een open en gezellige ruimte waar gezamenlijk geluncht en geborreld kan worden. Door gebruik te maken van glaswanden met stoere zwarte profielen op een betonnen vloer en dit te combineren met hout ontstaat een industriële maar warme sfeer. Twee verschillende vergaderruimtes bieden de mogelijkheid te overleggen en klanten te ontvangen.