Vormgeving van Daan BOot

Kantoor renovatie

Wil je jouw kantoor laten verbouwen of renoveren? Dan merk je al snel dat daar heel wat bij komt kijken. Kies daarom voor een professionele aanpak. Happy Spaces helpt je hier graag mee. Elk kantoor is weer anders en daarom werken wij altijd met een aanpak op maat. 

Ben je opzoek naar een nieuwe kantoortuin, bedrijfskantine, onderwijsinstituut of een andere soort pand inrichting? Wij luisteren graag naar je verhaal waar je tegenaan loopt, de wensen en ideeën die je hebt. Wij streven er vervolgens naar een ontwerp te maken die perfect aansluit bij jullie bedrijf. Met onze creativiteit en ervaring en jullie visie pakken wij dit project aan! 

Om te komen tot de ideale situatie voor jouw bedrijf is de eerste stap de identiteit van jouw bedrijf in kaart brengen. Vervolgens analyseren we wat de verbeterpunten zijn. Het resultaat: een gezonde en inspirerende werkplek, waar iedereen kan groeien en plezier uit het werk kan halen. Bekijk een aantal van onze projecten waar wij trots op zijn!

Schakel Happy Spaces in om jouw kantoor te verbouwen

Happy Spaces staat voor happy medewerkers in een space waar techniek en esthetiek in balans zijn. Die perfecte balans zit niet in één specifiek onderdeel; het gaat om verschillende factoren. Daarom is de werkwijze van Happy Spaces gebaseerd op gezamenlijk bouwen aan succes. 

Wat is de beste oplossing?

Op afstand is dit moeilijk te zeggen. Bijna alle situaties verschillen van elkaar. Als je met Happy Spaces in zee gaat, kom je er vanzelf achter dat wij niet in standaard oplossingen denken. De beste eerste stap is vrijblijvend contact met ons opnemen.

Collage van nieuwe kantoren van Happy Spaces

Happy Spaces helpt je als specialist in kantoorrenovatie in alle fases: We denken met je mee en helpen je met uitzoeken wat je nodig hebt, keuzes maken en de realisatie van jouw optimale kantoor. Kantoorrenovatie geeft je de mogelijkheid om jouw kantoor optimaal in te richten, met de perfecte balans tussen techniek en esthetiek.

Wanneer nodig je Happy Spaces uit voor een gesprek?

• Als je personeel last heeft van omgevingsgeluid en ze moeilijk kunnen communiceren.
• Als je een veilige en gezonde werkplek wilt realiseren voor je personeel.
• Als je wilt praten over een volledig nieuwe werkomgeving.
• Als je advies van een expert op verbouwen en renoveren van ruimtes wilt.
• Als je volledig ontzorgt wilt worden in de verbouwing van je bedrijf zodat jij je kan focussen op het runnen van je bedrijf.

Thuiswerken vs op kantoor

Thuiswerken was de afgelopen jaren eerder regel dan uitzondering. Vaak was er sprake van hybride werken: De ene keer thuis, de andere keer weer op kantoor. Ook thuis is het essentieel dat medewerkers beschikken over een veilige en gezonde werkplek. 

Maar wat zijn nu eigenlijk de wettelijke regels op het gebied van thuiswerken? Wat moet je als werkgever regelen en wat laat je aan de medewerkers over? Wil je meer weten over hoe je thuiswerken, en de combinatie van thuiswerken en op kantoor werken, het beste faciliteert? Ook daar kunnen we je meer over vertellen. Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over je kantoor verbouwen, thuis en op kantoor werken en de samenhang daartussen.

Waarom kantoorrenovatie?

Een kantoorrenovatie kan om veel verschillende redenen nodig zijn. Misschien wil je beter inspelen op de bedrijfscultuur en de behoeftes van je medewerkers. Of is je kantoor simpelweg – deels – verouderd en voldoet het niet meer aan de eisen en wensen van nu. Wat ook de reden is Happy Spaces;
• Denkt met je mee.
• Helpt met zoeken naar wat je nodig hebt.
• Helpt je kantoor optimaal in te richten.
• Zorgt voor balans tussen techniek en esthetiek.

Interesse om jouw kantoor te laten verbouwen? Neem contact op!

Wil je jouw kantoor laten verbouwen en wil je weten hoe wij je daarmee kunnen helpen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar hello@happyspaces.nl, bel naar 085 019 4636, of ga naar onze contactpagina. We denken graag met je mee!