Vormgeving van Daan BOot

Ergonomie op kantoor

Ergonomie op kantoor is niet te onderschatten. Het verhoogt de productiviteit, het beperkt ziekteverzuim en levert een positieve impact op de werksfeer en de omgang met collega’s en klanten op. Kortom: iets om zorgvuldig bij stil te staan!

Wat is ergonomie?

Ergonomie heeft tot doel om de omgeving aan jou aan te passen, zodat jij optimaal kan presteren. De juiste houding, het beperken van omgevingsgeluiden, maar ook prettig licht en voldoende beweging tussendoor zijn facetten die onder ergonomie vallen.

Waarom is ergonomisch werken belangrijk?
Ergonomie heeft grote impact op je fysieke en mentale welzijn. Wie urenlang naar een computer staart zonder zich een moment rust te gunnen, verhoogt de kans op fysieke ongemakken (bijvoorbeeld aan de rug, armen en polsen), maar wordt ook minder scherp en daardoor minder productief. Wie ergonomisch verantwoord werkt, zorgt beter voor de eigen gezondheid en is een betere, vrolijkere werknemer.

Hoe kan Happy Spaces bijdragen aan het verbeteren van de ergonomie op kantoor?

Happy Spaces is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren. Wij houden daarbij altijd rekening met de ergonomie op kantoor. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw kantoor in te richten volgens de richtlijnen die een ergonomische werkhouding bevorderen.

Kantoor laten inrichten door Happy Spaces
Laat je kantoor inrichten door Happy Spaces en zorg daarmee goed voor jezelf en je collega’s. Nu en voor de toekomst.

Interesse? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar hoe jij kan zorgen voor een betere ergonomie op kantoor? We vertellen het je graag en denken uiteraard met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 088-2033200 of per e-mail naar hello@happyspaces.nl. We denken graag met je mee.