Portfolio

’t Sfeerhuys bij de Looimolen – Nijmegen

Bij restaurant en proeverij ’t Sfeerhuys kun je terecht voor heerlijke hapjes, drankjes, vers gebak, ontbijt, gekookt roer of gebakken ei, brunch, lunch. Een plek waar mensen gezellig samen komen voor eten, drinken en gezelligheid. Ook vinden er vaak feesten plaats en trouwerijen. Een locatie met meerdere doeleinden en verschillende soorten ruimtes.

De uitdaging

Bij restaurant ’t Sfeerhuys lag niet alleen een akoestische vraag; het hele interieur van het prachtige pand naast een oude looimolen was toe aan een update. Vol enthousiasme zijn we aan het ontwerpen geslagen. Wanden, het plafond, de bar en het meubilair hebben we aangepakt. Alles met de focus op een goede akoestiek.

De oplossing

Doordat wij tijdens de ontwerpfase al bezig waren met de akoestiek in de ruimte konden we de oplossingen direct verwerken in het interieur en kwamen de eigenaren niet voor vervelende verassingen achter af te staan.

Wat ons betreft een heerlijke plek om te dineren of een feestje te geven! Leuke details: een wand van gelamineerd graan en design stoelen  opnieuw bekleed met tuigleer als knipoog naar de oude looi-, en voorheen graanmolen. Hier worden wij Happy van!

Benieuwd naar onze effectieve aanpak?