Akoestische wandoplossingen

Een aanpak om de akoestiek in een ruimte te helpen optimaliseren is het invoegen van een akoestische oplossing op de wand.

Altijd een passende oplossing op basis van uw ruimte, design wensen en budget.

  • Wandpanelen
  • Akoestische schermen
  • Complete wanden
Ons startpunt is altijd een akoestische meting. Van daaruit kunnen we u een effectieve oplossing bieden. Vraag nu uw akoestische meeting aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Fotopanelen & moswand

Groen of een visuele oplossing
Behoefte aan groen in het interieur? Ga dan voor onze moswanden. Een op maat gemaakte moswand zorgt direct voor meer sfeer en beleving in een pand. Of je mooiste foto aan de wand én verlost van hinderlijke galm? Dat kan met onze akoestische fotowandpanelen. Elke afbeelding kan fullcolour op doek geprint worden maar een egale RAL kleur kan natuurlijk ook.

Wolviltwand & houtwolcement

Wolviltwand
Een natuurlijke oplossing met vele mogelijkheden! Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo uitsnijden of creëer een patroon met verschillende lagen vilt op elkaar. Vilt is een wandoplossing waar je enorm flexibel mee kunt werken.
Houtwolcement
Wie daarnaast aan houtwolcement denkt, denkt oudbollig.. Maar dat hoeft zeker niet! Houtwolcement platen in een combinatie van hippe kleuren en vormen zorgen voor prachtige patronen en hebben daarnaast een zeer goede akoestische werking.

Wandpanelen

Gekleurd, verschillende diktes of geperforeerd
Houten geperforeerde platen hebben een mooie natuurlijke uitstraling en zijn daarnaast hartstikke stootvast. Heel geschikt voor sportzalen! Wandpanelen zijn in allerlei vormen en kleuren te verkrijgen. Combineer vormen en kleuren en maak van de wand een waar kunstwerk! Standaard wandpanelen: standaard wandpanelen voor een onopvallende oplossing. Toegepast in deze combinatie van verschillende dikte toch weer net even anders.

Benieuwd naar onze effectieve aanpak?