Akoestische plafondoplossingen

Een akoestisch plafond is in vele gevallen een goede oplossing om de akoestiek te verbeteren. Het voorkomt nagalm en zorgt voor een goede spraakverstaanbaarheid. Happy Spaces biedt verschillende oplossingen op basis van uw ruimte, design wensen en budget.

Altijd een passende oplossing op basis van uw ruimte, design wensen en budget.

  • Plafondeilanden
  • Baffles
  • Akoestisch spuitwerk
  • Systeemplafonds
  • Sto- Silent

Ons startpunt is altijd een akoestische meting. Van daaruit kunnen we u een effectieve oplossing bieden. Vraag nu uw akoestische meeting aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Onze akoestische plafond oplossingen

Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitwerk is helemaal van deze tijd! Natuurlijke vezels worden rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond gespoten voor een stoere uitstraling en maximaal akoestisch resultaat. Laat het installatiewerk in het zicht en daar is je industriële look! Spuitpleister is een mooie onzichtbare oplossing.

STO Silent

STO Silent

Dit naadloze, glad afgewerkte akoestische systeem zorgt voor een super strakke uitstraling. Het lijkt een gestukt plafond maar heeft een zeer hoge absorptie waarde waardoor hinderlijke geluidsreflecties geen kans hebben.

Systeemplafonds

Akoestische systeemplafonds zijn er in diverse kleuren, maatvoeringen en beschikken allen over specifieke eigenschappen. Happy Spaces monteert ieder type systeemplafond bijvoorbeeld van merken als Rockfon, Ecophon en Armstrong.

Plafondeilanden

Plafondeilanden kunnen de esthetiek van ruimten op een positieve manier beïnvloeden en zijn dan ook echte design oplossingen! Deze oplossing wordt vaak gebruikt in ruimtes waar technische installaties zichtbaar moeten blijven, of bij ruimtes die verwarmd worden door betonkernactivering. Verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en maten.

Met plafondeilanden kun je alle kanten op; onopvallend en in lijn met het bestaande plafond, of misschien toch een mooie vorm in combinatie met verlichting? Misschien niet het eerste waar je aan denkt maar ook stofferen behoort tot de mogelijkheden! Dit kan voor een mooie warme uitstraling in het interieur zorgen.

Baffles

Wie zegt dat baffles saai zijn?! Deze akoestisch zeer efficiënte oplossing is op allerlei creatieve manieren toe te passen waardoor ze een ware eye-catcher kunnen zijn. Onze baffles zijn kleine rechthoekige akoestische platen die geluid absorberen, waardoor de nagalmtijd vermindert en de akoestiek wordt verbeterd.

Baffles

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u?

Ons startpunt is altijd een akoestische meting. Van daaruit kunnen we u een effectieve oplossing bieden. Vraag nu uw akoestische meeting aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.