Akoestische interieuroplossingen

Happy Spaces biedt talloze akoestische interieuroplossingen voor het verbeteren van de akoestiek Interieuroplossingen zorgen naast het verbeteren van de akoestiek, ook voor een nieuwe uitstraling van de ruimte.

Gaaf! Diverse akoestische interieuroplossingen verkrijgbaar

  • Roomdividers
  • Bureaupanelen
  • Akoestisch meubilair

Roomdividers & bureaupanelen

Roomdividers
Roomdividers zijn flexible tussenwanden die geluidsabsorberend zijn en ervoor zorgen dat een ruimte eenvoudig is (her)in te richten. Door de uitstekende absorberende waardes zijn roomdividers perfect voor open kantoorruimten, waardoor geluidsoverlast van collega's tot een minimum wordt beperkt. De wanden zorgen eenvoudig voor meer privacy, zonder ingrijpende verbouwing. Happy Spaces heeft diverse roomdividers in verschillende kleuren, die gepersonaliseerd kunnen worden door middel van afbeeldingen.
Bureaupanelen
Onze bureaupanelen zijn een uitstekende oplossing voor werknemers die veelvuldig aan het telefoneren zijn. Bureaupanelen zorgen ervoor dat het geluid zich nauwelijks in de ruimte verspreid, waardoor werknemers zich goed kunnen concentreren en niet worden afgeleid door collega's. Onze bureaupanelen vallen in de hoogste absorptieklasse doordat ze zijn opgebouwd uit 40 mm minerale wol.

Akoestisch meubilair

Benieuwd naar onze effectieve aanpak?