Zo maken wij van jouw ruimte de ultieme Happy Space!

Een goede kantoorinrichting maakt of breekt het succes van een bedrijf.

Medewerkers voelen zich prettiger en krijgen meer gedaan in een inspirerende kantoorruimte. En vergeet de klanten niet die over de vloer komen.

ALLES BEGINT MET EEN GOED GESPREK

Waarom wil je jouw kantoor eigenlijk verbouwen, opnieuw inrichten of verhuizen?

Dit is voor ons de belangrijkste vraag. We willen er graag achter komen wat jij wilt bereiken voor jouw werknemers, klanten, bedrijf en natuurlijk ook jouzelf. Vervolgens brengen we je wensen in kaart middels onze Happy Spaces canvas.

Van wensen naar een eerste concept

Middels een vlekkenplan en een moodboard geven we een eerste indruk van je nieuwe Happy Space.

We geven je een eerste doorkijk naar verschillende materiaalkeuzes en stellen een ruwe begroting & planning op. Wanneer je overtuigd bent, waar we bijna wel zeker van zijn, verfijnen we het ontwerp.

De klap er op...

Nu kunnen we beginnen met de realisatie. We starten met het bestellen van de materialen en het inplannen van de manschappen. Tijdens het gehele project houdt onze zeer communicatieve projectmanager John een oogje in het zeil en houdt je volledig op de hoogte.


Opleveren en lekker dynamisch houden...

Et voilà! Een heerlijk frisse Happy Space die als nieuw ruikt en waar je met heel veel plezier aan de slag kunt! Ook na de oplevering blijven we met je meedenken hoe je jouw ruimte vernieuwend en dynamisch houdt door het toepassen van eyecatchers die je kunt uitwisselen met andere Happy Spaces.

Ons meest recente werk!

Bekijk alle projecten