Akoestiek advies

We helpen je graag verder!
DOOR HEEL NEDERLAND

Precies de juiste oplossing voor jouw eigen space!

Waarom een akoestische meting?

Een akoestische meting verrichten we om precies te kunnen berekenen wat er nodig is om tot een prettig akoestisch klimaat te komen. De meting bied dus de zekerheid dat we het probleem in één keer en op een efficiënte manier oplossen.

1
Akoestische meting
Heb je geluidsoverlast of wil je het voorkomen? John komt graag bij je langs voor een akoestische check.
2
Akoestisch verbeterplan
Wat is er nodig om de akoestiek in de ruimte aan te pakken? Je kijgt volledig inzicht in de mogelijke verberpunten.
3
Implementatie
We implementeren de noodzakelijke elementen in de ruimte om nagalmtijd en klank te verbeteren. Dit doen we met oog voor Design.
4
Happy Space
Het eindresultaat: een fijne werk- & woonomgeving voor iedereen.

Hoe gaat de meting in zijn werk?

Tijdens een meting meten we de nagalmtijd binnen de ruimte. De nagalmtijd is de tijd die nodig is om het geluiddrukniveau in een afgesloten ruimte met 60dB te laten afnemen vanaf het moment dat de geluidsbron wordt uitgeschakeld. We komen dus eerst even lawaai maken voor het rustig wordt. Verder verzamelen we alle gegevens van de ruimte, zoals de afmetingen, die we nodig hebben om de berekening te maken. Op basis van de functie en afmetingen bepalen we de gewenste nagalmtijd. En natuurlijk nemen we met u de wensen op het gebied van design door.

akoestisch advies rapport

Advies

Op basis hiervan krijgt u van ons een advies. In dit advies staat beschreven hoeveel m2 absorberend materiaal in de ruimte dient te worden toegevoegd om tot de gewenste nagalmtijd te komen. Ook adviseren we waar in de ruimte de oplossing(en) het beste kunnen worden geplaatst. Daarnaast ontvangt u een productvoorstel op maat met bijbehorende offerte.

Direct een specialist spreken?

Gratis meting aanvragen?

Ben je niet overtuigd?

Ook dat horen wij graag! Wij zijn er namelijk 100% van overtuigd dat wij je eerst vrijblijvend verder kunnen helpen en daarna tot in de puntjes kunnen ontzorgen. Daarom zijn wij erg benieuwd naar jouw uitdaging. Kun je je niet vinden in onze werkwijze dan horen wij dat ook graag en zoeken wij een gepaste oplossing die past bij jou!